TEK İBRE TÜRKİYE’Yİ GÖSTERİYOR!

Birçoğunuz artık Alman markası Meistersinger saatlerini yakından tanıyorsunuz. Modellerinin büyük bir kısmının tek ibreli oluşu ve orijinal tasarımlarıyla saat ve tasarım meraklılarının oldukça dikkatini çekti ve çekmeye de devam ediyor. Ödüllü modellerinden 43 mm çapındaki Perigraph’da, 12 hizasında yer alan kırmızı küçük üçgen tarihi takip etmenize yarıyor. Bu modelde, saatin bütünlüğü ve simetrisi bozulmamış, takvim çarkı birçok saatte olduğu gibi çerçeve içine alınmamış, çarkın içine çizilen bir rakam bir çizgi ile tarihi algılamamız sağlanmış.

Bu sene, Cumhuriyetimizin 90. yılı anısına Meistersinger, Perigraph ve NEO modellerinin tasarımında bazı değişiklikler yaparak her modelden 90’ar adet limitli, “Türkiye Edition” modellerini üretti.
Seri üretim beyaz kadranlı Perigraph modeli ile Türkiye Edition yan yana
Perigraph seri üretiminde bir rakam, bir çizgi olarak belirtilen tarih göstergesi, limitli modellerde kırmızı renkte ve bir rakam bir yıldız olarak tasarlandı. 12 hizasındaki tarihi gösteren kırmızı küçük üçgen ise hilal şeklinde yapılıp ay ve yıldızın iki günde bir, bir araya gelmesi sağlandı. Bunun yanında bir de, 90.yıla atfen kadrandaki 09 rakamı 90 olarak yazıldı. Sadece beyaz ve siyah kadran olarak üretilen bu limitli Türkiye modellerinin arka kapağında limitli seri numaraları da ayrıca belirtiliyor.
Seri üretim siyah kadranlı Perigraph modeli ile Türkiye Edition yan yana
Perigraph modelinin yanı sıra, yine beğenilen bir model olan 36 mm’lik NEO modelinin Türkiye Edition saatinde ise lacivert kadran göbeği ay ve yıldızla süslenirken, 09 yerine 90 bu sefer kırmızı ile yazıldı.
Seri üretim lacivert kadranlı NEO modeli ve Türkiye Edition yan yana

Meistersinger Türkiye Edition saatlerin özel kutuları ve Meistersinger markasının tasarımcısı ve sahibi olan Manfred Brassler’in ıslak imzasının yer aldığı limitli sertifikaları var.
Yeni Resim copy

1917 defa okundu

8,789 total views, 1 views today

Bir cevap yazın