ZAMAN GELECEK İÇİN TUTULUR

Üniversite eğitimine ilk niyetlendiğimizde üniversite öğrencisi olmak için hepimiz sabırsızlanırız. Eğitimimiz başladığında ise bu durum biraz sıkıcı ve endişe verici olabilir; ama mezuniyet sonrası geriye baktığımızda üniversite eğitimi daima iyi yönleriyle hatırlanır.

Yaşadığımız stresli anlar, uykusuz geçirdiğimiz geceler, zamanında teslim edilmesi gereken ödevler veya tezler artık bitmiştir; ama asla unutulmayan bir anımız vardır: “Son girdiğimiz imtihan ve arkasından gelen yeni başlangıçlara ve özgürlüklere kavuşma anı!” Sanki dünyamız değişmiş her türlü olumsuzluklar sona ermiştir. Mezuniyet adeta özgür yaşantımızın başlangıcı gibidir. Sürprizler tabii ki olacaktır; yetişkinlerin dünyasında gerçek yaşantının bir parçası olmak tabii ki kolay değildir. Ama idealleri olan yeni mezunlar hızla değişen dünyamızda muhakkak yerlerini alacaklardır.

İşte Nomos Campus modelleri, mezunlar kulübünün yeni üyeleri bu genç insanlar için üretildi; kalıcı ve hatırası olabilecek, daima yanınızda taşıdığınız güvenilir ve sadece gelecekteki zamanınızı tutacak şahsi bir eşyanız olarak…

 

Mezunlar Kulübüne Hoş Geldiniz!

 

 

 

 

 

 

 

768 defa okundu

5,617 total views, 1 views today

Bir cevap yazın