YÜKSEK MEKANİK SAATÇİLİĞE MONTBLANC’DAN AKILLI KAYIŞ TEKNOLOJİSİ

Akıllı saatler X El emeği göz nuru mekanik saatler; Teknolojiyi kolda taşıma X Kendi zamanını tutma, soyutlanma; En yeni model X Yaşanmışlık; Zamansızlık X Zamana meydan okuma; Yeni versiyon son elektronik teknoloji X Geleneksel mekanik sürdürülebilen teknoloji; Gündemi yakalama X Zamanı yavaşlatabilme lüksü; Cep telefonuna bağımlılık X Mekanik saat ruhu ve tik tak’ larıyla bağımsızlık; Şarj süresi X Süresiz doğal mekanik enerji; Bugüne ait X Aile yadigarı; Sürekli ulaşılabilir olma X Huzurlu olma ….

Yaklaşık 2 yıldır tartıştığımız konu başlıklıkları bunlar. Hani “ Ne yardan geçerim ne serden ! “ diye bir söz vardır, çoğumuz için durum bu merkezde.

İşte Montblanc gene en akıllı çözümü bulmuş. Piyasamızda NATO kayışı diye tabir edilen kayışların toka kısmı hizasına e-strap denilen dijital bir ekran geçirmiş. Bedelsiz e-strap uygulaması indirildiğinde, bütün Android ve IOS telefonlarla;  bluetooth vasıtası ile temas kurulabiliyor.

etrsap2

“Peki ne kadar akıllı bu ekran?” Diye soranlarınızı duyar gibi oluyorum.

Montblanc, yüksek saatçilik ürünü mekanik otomatik saatlerine monte ettiği titreşim özelliği de bulunan bu dokunmatik ekranlar sayesinde, e-mail, sms, sosyal medya mesajları, ajanda bilgileri, fiziksel aktivite verileri, uzaktan kumanda, fotoğraf çekme, müzik dinleme, telefonunuzun yerini tespit etme özellikleriyle işi bitirmiş.

Time walker chronograph urban speed e-strap

İşte beklenen diğer sorunuz: “Peki şarjı ne kadar gidiyor?”

Normal kullanımda 5 buçuk gün diyor Montblanc. Normal kullanımdan neyi kast ettiğini bilmiyorum ama bana iyi bir süre gibi geldi.

Prestijli Montblanc mekanik saatlerinizle, artık zamana meydan okurken teknolojinin nimetlerinden de faydalanabilecek ve üstelik ikilemde kalmaktan kurtulacaksınız. E-strap kayışın eni 22mm olup bu genişlikte kayış kullanan diğer Montblanc saatlerinize de kolayca takılabiliyor. ama şahsi kanım Montblanc time walker kronograph urban strap modeliyle bir başka duruyor.

New Picture2

New Picture3

    E-strap kayışın takılabildiği tüm modeller

 

Görsel kaynağı: chronoscope.ru

532 defa okundu

4,881 total views, 1 views today

Bir cevap yazın